Despre noi

Sistemul de panouri SlatWall cu profile de aluminiu, de la red-sign.ro,cu accesorii interschimbabile, pentru depozitare, organizare și etalare.

 

Red-Sign se ocupă cu proiectarea, execuția și comercializarea sistemului de panouri SlatWall cu profile de aluminiu, mobilier și accesorii pentru amenajarea spațiilor comerciale. Cu o experienta vasta pe piața din România și un portofoliu ce înglobează peste 2000 de spații comerciale amenajate, compania noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de produse și servicii de cea mai înaltă calitate
Profilul  canalului T de tip Omega permite mișcarea liberă a cârligelor sau a altor accesorii pentru adaptarea  poziționarii lor orizontale.
Cârligele se atașează pur și simplu prin alunecarea în orice profil de aluminiu de pe panou. Panourile SlatWall  de la RED-SIGN  sunt 100%  confectionate din materiale de calitate.Aluminiul și  MDF-ul sau PAL-ul sunt semifabricatele din care   producem aceste panouri.
Fiecare modul are înălțimea de 1000 mm sau 2000mm și este disponibilă pe latimea de 900mm.
Proiectat  si executat cu semifrezare in partea de sus, pur și simplu asezati secțiuni una peste alta pentru a crea  suprafata slatwall. 
Puteți tăia panoul SlatWall  de la red-sign.ro la orice lungime pentru a se potrivi peretelui. Panourile se fixează cu ușurință pe șipcile  din lemn, gips-carton sau zidărie. Trebuie doar să înșurubați   cu ajutorul holtzsuruburilor in diblurile adecvate tipului de perete pe care-l aveti și Panoul SlatWall este gata de folosire. Nu este necesară întreținere, doar poate fi sters de praf cu o carpa umeda.
Sistemul de panouri SlatWall cu profile de aluminiu, de la red-sign.ro,cu accesorii interschimbabile 
Panoul SlatWall  de la red-sign.ro este un sistem versatil de depozitare și afișare sau etalare. Cu multe variante de cârlige și accesorii, puteți depozita, organiza și afișa aproape orice. Mai mult decât atât, este adaptabil – cârligele sau accesoriile pot fi aranjate și rearanjate  continuu pentru satisfacerea nevoile dvs. specifice.
Capacitatea de încărcare este de 5 kg sarcină pe un cârlig de 15 cm ,sau 15 kg  uniform repartizate pe raftul de 900mm. Distanța dintre sinele de aluminiu de 15cm  ne asigură că majoritatea produseor pe care vreti sa le etalati  se vor vedea foarte bine. Totusi in oferta noastra puteti gasi si panouri cu sine la 100 sau 200 mm. Finisajul standard este melamina durabila care rezistă la zgârieturi și amprente.  Mdf-ul poate fi vopsit in orice culoare doriti dvs si…acum poate fi si printat.  
Toate aceste sunt disponibile la  comandă.
Panoul SlatWall  de la RED-SIGN.RO poate fi folosit pentru uz comercial, instituțional și rezidențial. Pentru industrie, show-room, birouri, spații de vânzare cu amănuntul,farmacii, ateliere, garaje, bucătării, târguri și altele.
Funcționează  perfect!

magazin-slat