Termeni si conditii

Alegerea produsului

Cumpărătorul poate alege şi comanda oricare din produsele magazinului. Cumpărătorul poate vizualiza detaliile produsului ales, făcând click pe acesta. Dacă doreşte să cumpere, trebuie să adauge produsul dorit într-un coş virtual, cu un click pe butonul „În coş”. Doar trecând mouse-ul pe deasupra coșului virtual va găsi produsele puse în coş în cursul cupărăturii, precum și valoarea finală a facturii. Trasportul este gratuit. Aici poate fi verificată corectitudinea comenzii. Coşul calculează automat totalul comenzii.

Lansarea comenzii

Dacă se consideră corecte cantităţile produselor din coş, s-a verificat totalul şi aţi decis să cumpăraţi produsele respective, atunci doar faceţi click pe butonul „Plătește”. După care aveţi posibilitatea de a vă autentifica sau de a vă înregistra (în cazul în care aveți deja un utilizator).

Dacă aţi mai cumpărat din magazinul nostru, atunci vă rugăm să introduceţi adresa de e-mail şi parola specificate la înregistrare. Dacă doriţi să vă înregistraţi ca şi client nou, atunci vă rugăm să vă introduceţi datele personale necesare pentru cumpărare, care vor fi salvate în sistem şi cu următoarea ocazie doar vă autentificaţi.

La pasul următor alegeţi modalitatea de livrare (preluare personală sau livrare prin curier), respectiv modul de plată (ramburs). Dacă sunteţi de accord cu conţinutul comenzii, atunci faceţi click pe butonul „Finalizare Comandă”.

Preţuri

Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele. Preţurile afişate sunt preţuri nete, NU conţin TVA. În cazul în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, ne menţinem dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea, respectiv corectarea erorii, cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Prelucrarea comenzii

Prelucrarea comenzii se face în 24 ore.

Posibilitatea corectării erorilor datelor de intrare

Corectarea datelor de intrare se poate face înainte de finalizarea comenzii prin apăsarea butonului „Comandă”.

Confirmare

În urma lansării comenzii veţi primi un e-mail automat despre primirea comenzii şi (ulterior) veți fi contactat telefonic de către un operator.

Condiţii de plată

În magazinul nostru aveţi posibilitatea de a plăti direct la ramburs.

Transport

Transportul şi livrarea produselor comandate se face cu ajutorul firmei de curierat FAN Courier. Termenul de livrare a produselor vă va fi comunicat de către un operator. Se acorda transportul gratuit comenzilor de peste 5000 RON

Dreptul de proprietate

Vânzătorul deţine dreptul de proprietate al mărfii până la plata integrală a acesteia.

Modificarea, ştergerea comenzii

La înregistarea unei comenzi, software-ul magazinului online va trimite o informare automată cumpărătorului despre preluarea comenzii. Această informare nu este considerată contract încheiat între vânzător şi cumpărător! Doar semnalează înregistrarea şi transmiterea către angajatul abilitat al intenţiei de cumpărare.

În condiţia în care cumpărătorul nu primeşte această informare în 48 de ore, vor înceta obligaţiile de ofertare ale acestuia.

Vânzătorul oferă posibilitatea cumpărătorului de a-şi retrage comanda pe cale electronică până la începerea onorării comenzii. La începerea onorării comenzii cumpărătorul este informat prin e-mail sau prin telefon despre termenul de livrare preconizat, respectiv despre începerea onorării, din acest moment cumpărătorul are posibilitatea de a renunţa la comandă doar personal prin serviciul de relaţii cu clienţii.

Comanda poate fi modificată ulterior doar în scris prin e-mail.

Oferte speciale, cadouri

Fiecare comanda va veni insotita de catre un cadou surpriza. Cadoul va fi in functie de valoarea comenzii.